Together we stand, together we support

19 mars 2024

Cloetta blir huvudsponsor till LFC Akademi

Cloetta blir huvudsponsor till LFC Akademi

Ett av Linköpings starkaste och mest historiska varumärken inleder ett samarbete med LFC Akademi. En del av sponsorskapet innebär bland annat att Cloetta tar plats på matchtröjorna till klubbens F17- och F19-lag.

– Cloetta är mycket glada att få samarbeta med LFC. Att få vara med på resan som ett av regionens bästa elitlag och ett av landets bästa fotbollslag gör är mycket spännande och ett givet val. Att få stötta föreningslivet och då framförallt ungdomssidan är viktigt för oss och något som vi hoppas ska ge fler möjlighet att få vara med, säger Mattias Eng, Plant Manager på Cloetta.

Akademilagen i LFC är första steget för unga talanger i närområdet tar för att få en möjlighet att ta plats i ett av Sveriges bästa lag i OBOS Damallsvenskan. Resurserna inom flick- och damfotboll är fortfarande något som alla tillsammans måste se till att utveckla i samverkan med varandra. Partners som ser det som en självklarhet att flickor och pojkar ska kunna idrotta på samma villkor är varmt välkomna in i LFC-familjen.

– Vi är otroligt stolta över vår akademiverksamhet och att Cloetta går in som huvudsponsor tar vi som ett ytterligare bevis på att det vi gör och tror på är rätt. Att ett av de största varumärkena i Linköping väljer att hoppa på den här resan med oss när damfotbollen tar stora steg framåt i den kommersiella utvecklingen ser vi som ett kvitto på att de också tror att damfotbollsaktiens värde kommer att fortsätta öka, säger Erik Nordqvist, klubbchef i Linköping FC.

Aktuellt

27 maj 2024
Premiär för LFC-loppet
Nästa match
Trelleborgs FF

TFF

LFC

lördag 8 juni
kl. 15:00

OBOS Damallsvenskan –

Vångavallen

Nästa match

LFF

LFC

söndag 2 juni
kl. 18:00

Division 4 Östra –

Fastighetsteknik Arena

Nästa match

LFC

MIF

söndag 9 juni
kl. 15:00

F19 Södra –

Bilbörsen arena

Nästa match

ÄLV

LFC

söndag 2 juni
kl. 13:00

F17 Södra Svealand –

Älvsjö IP

Bli medlem i Linköping FC

Bli medlem i Linköpings Football Club och upplev fotbollsglädjen på nära håll!

Sök på Linköping FC