Together we stand, together we support

11 april 2024

LFC presenterar sin nya hemsida inför premiären

LFC presenterar sin nya hemsida inför premiären

Linköping Football Club’s webbplats är inte bara en statisk sida utan ett dynamiskt och levande dokument. Den nylanserade webbplatsen för klubben är en ständigt utvecklande plattform som kommer att hålla er uppdaterade med aktuell information, interaktiva funktioner och kontinuerliga förbättringar för att förbättra den övergripande användarupplevelsen.

Vår webbplats kommer successivt att utvecklas med mer omfattande information, inklusive vår rika historia, för att ge en djupare inblick i Linköping FC:s arv och framgångar. Dessutom kommer det att finnas förbättrade funktioner för att enklare få och söka information om spelare som spelar i föreningen eller har spelat i Linköping FC tidigare. Denna satsning syftar till att skapa en omfattande och lättillgänglig plattform för att utforska och lära känna både nuvarande och tidigare spelare som har präglat klubben.

Vi välkomnar gärna synpunkter och feedback från våra supportrar. Du kan dela dina åsikter genom formuläret som du hittar under sidan ”Information”. Tillsammans skapar vi en webbplats som speglar Linköping FC och ger en enhetlig och interaktiv plattform för alla som följer klubben.

Aktuellt

18 maj 2024
Inför omgång 7; Linköping FC – Djurgårdens IF
Nästa match
IFK Norrköping

NOR

LFC

lördag 25 maj
kl. 15:00

OBOS Damallsvenskan –

PlatinumCars arena

Nästa match

LFC

IKW

måndag 27 maj
kl. 19:30

Division 4 Östra –

Bilbörsen Arena

Nästa match
Växjö DFF

VÄX

LFC

fredag 24 maj
kl. 19:00

F19 Södra –

Bilbörsen arena

Nästa match
IFK Norrköping

NOR

LFC

lördag 25 maj
kl. 0:00

F17 Södra Svealand –

Platinumcars Arena

Bli medlem i Linköping FC

Bli medlem i Linköpings Football Club och upplev fotbollsglädjen på nära håll!

Sök på Linköping FC