Together we stand, together we support

5 mars 2024

Välbesökt årsmöte – tack alla ni som kom!

Välbesökt årsmöte – tack alla ni som kom!

Igår var det årsmöte för LFC och över 70 personer var på plats när året 2023 avslutades och ny styrelse samt valberedning fick förtroendet från medlemmarna.

Maria Hagström, bl.a. tidigare klubbdirektör i LFC, är från och med den 4 mars ny ordförande i LFC. Vid sin sida i styrelsen kommer hon att ha Hedvig Lindahl, med 189 A-landskamper med Sverige på meritlistan, Peder Nilsson, vd för Celsius och tidigare business expert på Apple, Niklas Stålnacke, webbdesigner och tränare inom IK Östria Lambohov, Madelene Larsson, tränare och erfaren inom föreningslivet, Hans Wetterhall, som jobbar med idrottsutveckling på RF-SISU Östergötland samt Patrik Gustafsson, som arbetar med samhällsengagemang på Swedbank. Peter Hammarstedt och Camilla Öberg har båda ett år kvar på sina mandatperioder.

Varmt välkomna till LFC!

Johan Ladenberg (2023 års ordförande), samt ledamöterna Anna Björk, Jan Andersson, Ingvar Gustavsson och Dean Fraser Philips tackades av i samband med att de avslutade sina poster i styrelsen. Stort tack för era insatser under året som gått.

Vi tackar också valberedningen och välkomnar följande personer som fick förtroende från medlemmarna att ingå i valberedningen för 2024: Jan Fredriksson (omval), Ulf Åsmyr, Kerstin Jansson och Marie Holmgren.

Tack alla som kom på mötet. Nu kickar vi igång 2024 på riktigt!

Aktuellt

27 maj 2024
Premiär för LFC-loppet
Nästa match
Trelleborgs FF

TFF

LFC

lördag 8 juni
kl. 15:00

OBOS Damallsvenskan –

Vångavallen

Nästa match

LFC

IKW

måndag 27 maj
kl. 19:30

Division 4 Östra –

Bilbörsen Arena

Nästa match

LFC

MIF

söndag 9 juni
kl. 15:00

F19 Södra –

Bilbörsen arena

Nästa match

ÄLV

LFC

söndag 2 juni
kl. 13:00

F17 Södra Svealand –

Älvsjö IP

Bli medlem i Linköping FC

Bli medlem i Linköpings Football Club och upplev fotbollsglädjen på nära håll!

Sök på Linköping FC