Marknad

Bli partner och bidra till damfotboll i världsklass

För oss handlar damfotboll i världsklass inte bara om att vara ett topplag i Sverige. Det är också en strävan om att utveckla damfotbollen i rätt riktning och att kämpa för allas lika värde, skapa rätt förutsättningar för våra spelare att utvecklas och nå sin fulla potential, ett ansvar i att vara förebilder och inspirera unga med fotbollsdrömmar. Vi ska också ge våra fans, sponsorer och medlemmar en upplevelse och vara en stolthet för vår stad!

Som partner bidrar du till en fortsatt framgångsrik elit-, fadder- och ungdomsverksamhet.

Hör av dig till mig så berättar jag mer om partnerskap och hur du kan synas tillsammans med oss!

Peter Green
Marknad

Tel: 073-516 00 56
E-post: peter.green@linkopingfc.com

 

Våra kärnvärden

Professionalitet – Glädje – Engagenang – Lojalitet – Ödmjukhet

Linköping Football Club, LFC, är idag utan tvekan ett av de mest intressanta och starkaste varumärkena i Sverige gällande lagidrott för damer.

LFC:s korta historia har varit god. Vi har vunnit tio officiella titlar inom svensk fotboll på tretton år. Vi har slagit alla tiders publikrekord – 9.413 – på idylliska Folkungavallen och vi har gått från att vara nykomlingar i Damallsvenskan 2004 till att bli Svenska Mästare 2009, 2016 och 2017.

Fem gånger har vi kvalificerat oss till Champions League med en kvartsfinal som bästa placering.

Nu går vi vidare och ser fram emot en ljus framtid med en växande damfotboll och en arena för damfotboll i Linköping.

Med Din hjälp kan vi tillsammans erövra –  hela Europa!

 

Marknadskontakt

Vi jobbar efter strategin att varje satsad krona i LFC skall ge mervärden värda minst två tillbaka till dig som partner. Vi är duktiga på att skräddarsy lösningar som skapar vinna-vinna-känsla och ger dig känslan av att vara med i laget!

Vi vill också tydliggöra vår roll som en god förebild i samhället, för unga tjejer som ofta inte har så självklara förebilder som killar och göra det i en sport som bara har positiva mervärden och upplevelser – fjärran från läktarvåld och “smarta” affärer!

Och Du! Glöm inte att Damfotboll genomsyras av positiva värderingar och fantastiskt prisvärd exponering i riks-TV!

 

Exempel på samarbeten

Elon har givit oss bra leverans på tvättmaskiner, men det är inte alltid lika lätt för Claudia att välja tvätt framför fotbollen. Då är det bra att ha Emma i laget som alltid tar ansvaret så vi har rena och snygga träningskläder!