Marknad

För fotboll i världsklass

För att vi ska kunna behålla och förbättra vår position i allsvenskan och ute i Europa. För att fotbollen ska bli jämställd. För att unga fotbollstjejer ska kunna uppfylla sina drömmar. För att spelare, tränare, medlemmar, östgötar och andra fotbollsintresserade ska få uppleva fotbollsglädje. Därför behöver vi dig som privatperson och er som företag! Tillsammans skapar vi fotboll i världsklass.

Här är några förslag på hur du kan stötta:

  • Gå på våra matcher och ta med en vän som inte har sett en LFC-match innan.
  • Bli medlem (300 kr/familj 500 kr). En matchbiljett ingår.
  • Stötta genom Framtidsfonden.
  • Sponsra som företag genom att:
    • sponsra en matchboll (1995 kr)
    • vara matchvärd (10 000 kr)
    • hyra en loge innan match. Bjud med kollegorna eller en kund/leverantör. Vi erbjuder buffé och fika för 595 kr per person. Vill du hålla större event? Hojta till så fixar vi ett upplägg som funkar!

 

Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Peter Green
Marknad

Tel: 073-516 00 56
E-post: peter.green@linkopingfc.com

 

Våra kärnvärden

Professionalitet – Glädje – Engagenang – Lojalitet – Ödmjukhet

Linköpings Fotboll Club, LFC, är idag utan tvekan ett av de mest intressanta och starkaste varumärkena i Sverige gällande lagidrott för damer.

LFC:s korta historia har varit god. Vi har vunnit tio officiella titlar inom svensk fotboll på tretton år. Vi har slagit alla tiders publikrekord – 9.413 – på idylliska Folkungavallen och vi har gått från att vara nykomlingar i Damallsvenskan 2004 till att bli Svenska Mästare 2009, 2016 och 2017.

Fem gånger har vi kvalificerat oss till Champions League med en kvartsfinal som bästa placering.

Nu går vi vidare och ser fram emot en ljus framtid med en växande damfotboll och en arena för damfotboll i Linköping.

Med Din hjälp kan vi tillsammans erövra –  hela Europa!

 

Marknadskontakt

Vi jobbar efter strategin att varje satsad krona i LFC skall ge mervärden värda minst två tillbaka till Dig som partner. Vi är duktiga på att skräddarsy lösningar som skapar vinna-vinna-känsla och ger Dig känslan av att vara med i laget!

Vi vill också tydliggöra vår roll som en god förebild i samhället, för unga tjejer som ofta inte har så självklara förebilder som killar och göra det i en sport som bara har positiva mervärden och upplevelser – fjärran från läktarvåld och “smarta” affärer!

Och Du! Glöm inte att Damfotboll genomsyras av positiva värderingar och fantastiskt prisvärd exponering i riks-TV!

 

Exempel på samarbeten

Elon har givit oss bra leverans på tvättmaskiner, men det är inte alltid lika lätt för Claudia att välja tvätt framför fotbollen. Då är det bra att ha Emma i laget som alltid tar ansvaret så vi har rena och snygga träningskläder!