Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC:s startelva
Målvakt
1

Backar
115 3 120 25

Mittfältare
106 12 116

Forwards
109 114 19

Ersättare
11 10
124 111

Spelade ej/ skadade/sjuka
2 123
Matchfakta
LFC   VGIK
8  0
3-0

Varningar, LFC: Emilia Larsson
Varningar, VGIK:
Publik: 822
Domare:

4’ Harder
11’ Minde
44’ Ericsson
49’ Blackstenius
54’ Minde
63’ Blackstenius
75’ Harder
87’ Blackstenius

59' Mariann Gajhede Knudsen (ut)
Emma Lennartsson (in)
67' Claudia Neto (ut)
Tove Almqvist (in)
81’ Fridolina Rolfö (ut)
Emilia Larsson (in)
Matchbild LFC-Vittsjö 2016
Foto: F Oskarsson

Ny serieledare...

Efter en total överkörning med hela 8-0 mot Vittsjö Àr LFC ny serieledare. Matchen var en uppvisning av nÀrmast perfekt spel och snygga mÄl.

Jag tror inte jag trÀnat ett bÀttre lag Àn just nu sÀger LFC-trÀnare Martin Sjögren efter matchen och Àr vÀldigt nöjd med hur spelarna genomförde matchen.

LFC tog ledningen redan i den 4 minuten efter mÄl frÄn Pernille Harder som verkligen rycker i skytteligan. Innan pausvilan nÀtade Àven Kristine Minde och Magdalena Eriksson vilket betydde 3-0 ledning i pausvilan. Magdalenas mÄl Àr en riktig delikatess med en vÀl placerad inÄtskruvad hörna som gÄr direkt i mÄl.

I andra halvlek lÀgger LFC i en vÀxel till och Vittsjö spelarna fÄr springa och jaga boll. Ett blÀndande passningsspel som Àr i nÀrmast perfekt med mÄnga olika kombinationer fram till avslut. Och avslut blev det, 8-0 kan lÄta lite i överkant men vi som sÄg matchen skulle inte blivit överraskande om nÄgon mer boll letat sig in bakom förra LFC spelaren Katlynn Fraine i VittsjömÄlet. I andra halvlek gjorde Stina Blackstenius ett hattrick. BÄde Pernille och Kristine fick utöka sin mÄlskörd dÀr de dundrade in fantastiska mÄl rakt upp i nÀttaket. Se alla mÄl pÄ damallsvenskan.tv eller pÄ Corren.se

Upp i serieledning och nu tar vi och laddar om inför semifinal i svenska cupen mot Eskilstuna United pÄ söndag kl 16:00.

Vi fÄr Àven passa pÄ att tacka alla som kom och upplevde matchen med oss och samtidigt uppmana kommande publik att tills pÄ söndag köpa förköpsbiljett eller att komma i god tid till matchstart. DÄ vi pga ombyggnad av arenan endast har möjlighet att ha en kassa öppen, vilket gör att det kan ta lite tid att komma in pÄ arenan.

2016-06-16 09:55

Skrivet av: webredaktionen