Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
LFC Night 2015
Foto: P Oskarsson

Succén är tillbaka

Ikväll Den 25 maj upprepas succén när över 750 tjejer kommer till Linköpings Arena under LFC Night. 42 lag har anmält sig för att tränas av Linköpings FC med 11 landslagsspelare i truppen. En kväll fylld med fotboll, utbildning, förebilder och kul.

Linköpings FC arbetar strategiskt med ett fadder och förebildsprojekt. Projektet har resultaterat i fler tjejlag och ökat antal spelare i Linköping. En aktivitet inom ramen för projektet är LFC Night. I höstas arrangeras den första upplagan med 500 spelare som fick träna med Linköpings FC samtidigt som lagens ledare fick en inspirerande utbildning av tränarparet Martin Sjögren och Anders Jacobsson. Nu är det dags igen den 25 maj för en ny upplaga av LFC Night 18.00-21.00

LFC Night √§r ett koncept som kommer att bli allt viktigare i framtiden. Link√∂ping FC:s ambition √§r att vara regionens drivande kraft p√• damsidan och genom detta ta sitt ansvar f√∂r den fortl√∂pande utbildningen av spelare i n√§romr√•det. Detta √§r n√•got som har inf√∂rlivats under √•ret genom det fadderprojekt som har genomf√∂rts tillsammans med √Ėsterg√∂tlands Fotbollsf√∂rbund.

Med √Ėsterg√∂tland som upptagningsomr√•de ser LFC ett √∂kat engagemang i regionen som n√∂dv√§ndig f√∂r f√∂reningens framtid.

Passa på och kom och titta på ren fotbollsglädje på Linköping Arena.

2016-05-25 08:33

Skrivet av: webredaktionen