Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Petra Larsson mot Hanna Ljungberg
Foto: Tobias Josefsson

Petra förlÀnger med LFC

PÄ torsdagen föll ytterligare en bricka i Linköping FC:s lagbygge för 2009 pÄ plats nÀr mittfÀltaren Petra Larsson satte sin signatur pÄ ett nytt kontrakt. - Det kÀnns helt rÀtt att stanna kvar i Linköping dÀr jag trivs bra och hela tiden utvecklas som spelare, sÀger Petra.

Linköpings lagbygge börjar ta form allt mer. På torsdagen valde mittfältaren Petra Larsson att skriva på för ännu ett år i klubben.

- Det känns helt rätt att stanna kvar i Linköping där jag trivs bra och hela tiden utvecklas som spelare, säger Petra.

Petra som nu spelat tre säsonger i klubben svarade för en riktigt bra höst och fanns bland annat med på planen när LFC vann finalmatchen i Svenska Cupen mot Umeå.

- Petra gjorde bra framsteg, framför allt efter sommaren och hade en balansroll på mitten som hon utförde på ett mycket bra sätt. Vi hoppas att hon kan fortsätta att utvecklas ytterligare ett snäpp under nästa år, säger Anders Mäki, klubbdirektör i LFC.

Under sin tid i Linköping har Petra Larsson tagit nya steg i sin utveckling för varje år som gått och hon hoppas nå nya höjder i sin fotbollskarriär under 2009.

- Vi får ett riktigt bra lag och ett riktigt bra mittfält. Min filosofi är att man antingen kan ta utmaningen och växa eller välja en enklare väg. Jag väljer att anta utmaningen och ser verkligen fram emot 2009, säger Petra.

Spelarfakta Petra Larsson

Född: 880930
Längd: 165
Vikt: 58
Position: Mittfält
Moderklubb: Ornäs BK
Landskamper: 1 U21/U23, 21 F19, 9 F17

2008-11-28 11:19

Skrivet av: Webbredaktionen