Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Yolanda Odenyo
Foto:

Inget LFC i Är för Yolanda

Yolanda Odenyo, nyförvÀrvet till LFC som oturligen blev skadad pÄ försÀsongen kommer pÄ grund av detta inte att kunna representera klubben denna sÀsong.

I och med att Yolanda Odenyo hade ett ettårskontrakt med LFC så innebär det att hon inte kommer att kunna spela för LFC under denna kontraktstid. Hur framtiden efter det blir är för tidigt att säga, det blir nya förutsättningar för Yolanda och det viktigaste just nu är att hon återhämtar sig från sin skada.
 
Yolanda själv svarar här på några frågor:
 
Hur är läget, Yolanda?
 - Det knallar...
 
Vad var det som hände när du skadade dig egentligen?
- Ja du, det var väl en typ av förslitiningsskada som jag spelade vidare på litet för länge. Vi insåg inte hur allvarligt det var förrän det var för sent. Ryggen blev som 95 år gammal på några dagar. Jag fick ett rejält diskbråck.
 
Vad säger läkarna om dina chanser att komma tillbaka och när?
- Specialisterna rådde mig att lägga av med fotbollen! Men det är väl deras jobb... Hur som helst så inser jag att fotboll är sist på prioriterinslistan just nu. Först måste jag bli frisk, om jag därefter kan och vill komma tillbaka får framtiden utvisa.
 
Vad sysselsätter du dig med nu när det inte blev Linköping?
- Jag läser vidare istället och skaffar mig en examen till, en "Masters Degree", jag tror det heter "Magister" på svenska och så rehabtränar jag, har precis borjat jogga igen, känns otroligt skönt!! Jag är på god väg.
 
Lycka till, vi hoppas på det bästa för dig!
- Tack!

2009-04-01 15:05

Skrivet av: Webredaktionen