Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Sara Larsson
Foto: Tobias Josefsson

Sara Larsson helt klar

Nu har alla papper anlÀnt som de skall i lÄneaffÀren om Sara Larsson och det betyder att Sara Àr helt klar för spel i LFC frÄn 5 september till 15 november. LFC lÄnar Sara under hösten frÄn hennes amerikanska klubb St.Louis Athletica.

-Skönt att det är klart. Även om vi visste att det bara var en tidsfråga så vet man ju att de finns risk för strul så länge allting inte är i sin ordning, säger Anders Mäki i LFC.
 
Sara befinner sig som bäst på uppladdningen med landslaget inför EM och kan därmed också koncentrera sig fullt ut på det uppdraget med vetskapen att LFC-spelet i höst är säkrat.
 
Sara ansluter till LFC-truppen efter EM. Första matchen blir, om hon blir uttagen, cupmatchen mot Djurgården på bortaplan den 13 september. Hon kommer att spela i nummer 4, som hon abonnerat på i LFC under fyra säsonger tidigare.
 
Det innebär att LFC har fem svenska spelare med i EM i Finland. Därtill spelar ju Cathrine Paaske-Sörensen och Julie Rydahl-Bukh i Danmark, samt Margrete Lara Vidarsdottir för Island. Alla tre har tidigare spelat i LFC under säsongen, men har lämnat Linköping.
 

2009-08-15 14:00

Skrivet av: Webbredaktionen