Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
LFC Camp 2009
Foto: Clas VĂ„rdstedt

LFC Camp - En succé!

Det var drygt 30 nöjda och glada spelare som slutförde första upplagan av LFC Camp för nÄgon vecka sedan. -Vi siktar pÄ att utveckla Campen vidare till nÀsta sommar, sÀger Anders MÀki, klubbdirektör i LFC. LÀs mer om campen!

Första upplagan av LFC Camp genomfördes första veckan i augusti på Hellgrenshagens natursköna idrottsplats i Malmslätt. Ett 30-tal spelare i åldrarna 13-15 år såg ut som riktiga LFC-talanger iklädda sina campkläder från Puma.
 
Spelarna drillades av Michael Bornehav, Robin Pettersson med flera instruktörer. David Törnkvist hade dessutom en speciell målvaktsdel för en handfull målvakter.
Dessutom deltog givetvis alla spelare ur LFC-truppen med några få undantag, ett mycket populärt inslag hos deltagarna.
 
Josefine Öqvist visade dribblingar och avslut, Maria "Mia" Karlsson berättade länge om sin fotbollskarriär och Landis, Kosse, Rohlin och alla de andra stjärnorna bidrog med sina tips. LFC:s EM-spelare deltog i lägret bara några dagar innan EM-samlingen i Stockholm.
 
- Mycket glädjande att se responsen från deltagarna, sade Michael Bornehav, ansvarig för campen och före detta LFC-tränare (2003-2005).
 
- Alla ställde verkligen upp och tog till sig all den specialträning vi kunde erbjuda. Det var så positivt så nästa år planerar vi att utöka till två grupper, en yngre för 12-14 år och en äldre för 15-17 år och vi kör vecka 32, vilket passar de flesta bra då man ofta är tillbaka från semestern men kanske inte kommit igång med sitt ordinarie lag, fortsätter "Bornet".
 
Läs mer om LFC CAMP på campens egen webbplats:
>>   www.lfc-camp.se
 
Du kan också se fler bilder från LFC CAMP 2009:
>>  Bilder från LFC Camp 2009
 
Har Du fler frågor om LFC CAMP, mejla
lfccamp@linkopingfc.com
 

 

 

 

 

 

2009-08-18 15:18

Skrivet av: Anders MĂ€ki