Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Ann Westermark steget före
Foto: Tobias Josefsson

Ann Westermark tillbaka!

Ann Westermark, mittfÀltaren som egentligen varvade ned sin karriÀr i höstas, kommer Äter och breddar LFC-truppen inför höstens spel.

- Det är kul att vara tillbaka, säger Ann själv i en kommentar.
 
Ann Westermark kom till LFC 2005 från Bälinge och spelade i fyra säsonger innan hon hade tänkt avsluta sin elitkarriär efter säsongen 2008. Men när LFC inte kunde förlänga kontrakten med de två danska mittfältarna hörde man av sig till Ann.
 
- En mycket bra lösning för oss, säger Anders Mäki i LFC.
 
- Vi sätter naturligtvis ingen som helst press på Ann, hennes roll är att finnas med och bredda truppen samt givetvis finnas tillgänglig för Magnus. Hon har ju inte spelat på ett tag, men hon har alltid känts lättränad och pigg och hon får litet tid på sig kan hon helt säkert vara med och avlasta, fortsätter han.
 
Ann gjorde sju mål på 26 matcher ifjol, dock inget i Damallsvenskan där hon spelade i 15 matcher. Nu kliver hon åter in i LFC-truppen och tilldelas tröja nummer 15.
 
- Jag har hållit igång litet så jag är inte helt nollställd. Samtidigt märker jag redan nu att laget har utvecklats sedan förra säsongen, avslutar Ann.
 
 
 
 
 
 

 

2009-09-18 09:40

Skrivet av: Webbredaktionen