Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Faith Ikidi vs Stattena 2009
Foto: Tobias Josefsson

MittlÄset kvar i LFC

Charlotte Rohlin och Faith Ikidi har skrivit pÄ nya kontrakt med LFC. - Jag kÀnner att det Àr hÀr i Linköping jag har möjlighet att utvecklas bÀst, sÀger Rohlin.

PRESSMEDDELANDE FRÅN LINKÖPINGS FOTBOLL CLUB
 
2009-11-17
 
MITTLÅSET KVAR I LFC
 
Charlotte Rohlin och Faith Ikidi har skrivit på nya kontrakt med LFC.
 
Ikidi för 2010 och lagkaptenen Charlotte Rohlin har skrivit på för tre år med klubben.
 
-          Jag känner att det är här i Linköping jag har möjlighet att utvecklas bäst, säger Rohlin i en kommentar.
 
Båda spelarna hade anbud från utlandet, men väljer alltså att stanna i LFC.
 
-          Jätteroligt att de värderar LFC och Linköping som en bra helhet, utan att veta så tror jag nog att de rent ekonomiskt kunnat få bättre bud på andra ställen, säger klubbdirektören Anders Mäki och fortsätter:
-          I dessa tider är det svårt att kunna tävla ekonomiskt, vi vill ju inte hamna i samma sits som en del av våra kollegor. Därför är det viktigt att kunna erbjuda en bra helhet socialt och med de förutsättningar som finns för träning och match och där vet vi att vi ligger i världstopp i Linköping, avslutar han.
 
Faith Ikidi har nu lämnat Linköping för vintern och återkommer en bit in på det nya året. Hon hälsar via klubbdirektören att hon är hemskt tacksam för all den uppskattning alla runt om LFC och i Linköping visat för laget och för henne personligen, vilket var en stor faktor för att hon skulle återkomma nästa säsong.
 
I och med Ikidis och Rohlins underskrifter är försvaret längst bak säkrat för 2010 eftersom Sofia Lundgren har ett pågående kontrakt över nästa säsong sedan tidigare.
 
 
 
 
Med vänlig hälsning
 
Linköpings Fotboll Club
 
 
 

2009-11-17 16:23

Skrivet av: Webbredaktionen