Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Malmö 110925 Louise Lollo Fors
Foto: Filip Oskarsson

Lollo förlÀnger med tvÄ Är

Det har varit pÄ gÄng lÀnge men nu Àr det helt klart. Louise Lollo Fors har förlÀngt sitt kontrakt med LFC i ytterligare tvÄ sÀsonger, över 2013. -Det kÀnns som om jag hÄller pÄ och tar nÀsta steg i min fotbollsutveckling samtidigt som LFC Àr en klubb som har förutsÀttningarna för att lyckas, sÀger Lollo sjÀlv i en kommentar.

Lollo Fors kom till LFC under sommaren 2010 och har alltså spelat en och en halv säsong för klubben. Nu blir det alltså två till.
 
- LFC gör ju en satsning också och det är klart att man vill vara delaktig i den, kompletterar Lollo.
 
Lollo Fors gjorde en del ordentliga avtryck under säsongen där hon framför allt under hösten prickade in ett par otroligt fina frisparksmål från långt håll. 
 
- Hon har ju ett mycket fint tillslag på bollen och det vill vi se mer av, säger Anders Mäki i LFC och fortsätter:
 
- Lollo besitter en del egenskaper som inte så många andra har och hon blir en viktig pusselbit i totalen för klubben i lagbygget inför 2012 och 2013. Hon har ju tidigare varit med och mycket nära A-landslagstruppen och kan hon hålla den nivån är hon en stor tillgång för alla lag och det är ju det vi hoppas för LFC, säger Anders.
 
Lollo Fors gjorde 21 matcher i Damallsvenskan 2011 och fem mål. På det kom hon tvåa i målligan efter Linda Sällström. 2010 blev det ett mål på de nio matcher hon hann spela. Hon gjorde dessutom tre mål på sex Champions League-matcher 2010/2011 och även ett mål i Svenska Cupen 2010.
 
Lollo har så här långt spelat 21 A-landskamper för Sverige, varav två under 2011.
 

2011-10-31 15:50

Skrivet av: Webbredaktionen