Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
LFC-jubel 2012
Foto: Filip Oskarsson

Familjedag med LFC och Dukaten!

Lördag 24 augusti Àr LFC och vÄr partner DUKATEN pÄ plats i TrÀdgÄrdsföreningen. Ta med familjen, gör ett besök och trÀffa LFC-spelare mellan 11.00-13.00! Hela arrangemanget pÄgÄr mellan 10.00-16.00.

Välkommen till sommarens roligaste lördag med Dukaten och Linköpings FC!
 
På familjens dag, 24 augusti (kl 10-16) fylls Trädgårdsföreningen i Linköping med utställare, tävlingar och underhållning för hela familjen.
 
Dukaten Parkering är tillsammans med LFC självklart på plats med eget tält och spännande aktiviteter.
 
Mellan kl 11-13 har du möjlighet att träffa några av LFC:s duktiga spelare. De utmanar dig gärna på straffläggning eller testar vem av er som dribblar snabbast. Ta lite härliga idolbilder och köp med en LFC-pryl eller två hem.
 
Du kan även göra snyggaste parkeringen med radiostyrda bilar och testa Dukatens gratisapplikation för smartphones. ”Parkering Linköping” hjälper dig att snabbt hitta en parkeringsplats i city.
 
Familjens dag är en del av Linköpings stadsfest som arrangeras av Stångåstaden, Tekniska Verken och Lejonfastigheter. Hela Trädgårdsföreningen kommer att vara sprängfylld av aktiviteter, några exempel är Valla ridklubb, Norrköpings Cirkus & Varieté samt uppträdande av Mojje med band. Missa inte sommarens bästa lördag med Dukaten, LFC och många fler!
 
Hjärtligt välkommen med hela familjen!
 
 

DUKATEN PARKERING - Nytänkande kring Dukatens sponsring av LFC
Under 2013 fortsätter Dukaten att stödja Linköpings Fotboll Club. Vi vill skapa förutsättningar för LFC att göra det de är bäst på, nämligen spela fotboll.
 
Genom vårt stöd vill vi bidra till att utveckla fotbollen i Linköping. På familjens dag, 24 augusti, i Trädgårdsföreningen Linköping finns Dukaten och LFC på plats. Mellan kl 11-13 har du möjlighet att träffa några av LFC:s duktiga spelare och utmana dem inom det de gillar mest!
 
Dukaten – vi stödjer LFC damfotboll.

 
 
 
 

2013-08-21 10:55

Skrivet av: Webbredaktionen