Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Emma Lennartsson profil 2013
Foto: JFalk

Emma Lennartsson förlänger

Emma Lennartsson, en av vårens mycket positiva överraskningar i LFC, förlänger sitt kontrakt med LFC över hela säsongen 2014.

- Det känns jättebra att förlänga kontraktet med LFC, jag har utvecklats och lärt mig mycket redan under det första halvåret i klubben, säger Emma Lennartsson själv i en kommentar.
 
Emma kom till LFC inför den här säsongen från IFK Norrköping. Hon har spelat i tio av LFC:s elva matcher under våren. Efter en trevande start med tre inhopp från bänken så har hon varit ordinarie yttermittfältare. Första matchen hon fick spela från start gjorde hon mål redan efter 18 minuter.
 
- Emma har verkligen visat att hon vill vara med på den här nivån och har helt rätt inställning, är hela tiden redo att kämpa för sin plats. Givetvis också jättekul att förlänga ett kontrakt med en spelare från trakten, säger LFC:s klubbdirektör Anders Mäki.
 
Emma har Norsholm som moderklubb och spelade i både Kimstad GoIF och Saltängens BK innan det blev fem år med IFK Norrköping. Och nu alltså LFC sedan januari i år.
 
- Jag trivs väldigt bra i laget och med de förutsättningar som finns i Linköping har jag stora möjligheter att fortsätta att utvecklas, avslutar Emma.
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Views:

 

2013-08-01 11:29

Skrivet av: Webbredaktionen