Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Nilla Fischer tumnagel
Foto: Gustaf Pettersson

LFC slÀpper Fischer

Idag blev det klart att Nilla Fischer lÀmnar LFC nÀsta mÄndag för att spela i Wolfsburg. Söndagens match mot PiteÄ blir Nillas sista framtrÀdande i LFC-tröjan för den hÀr gÄngen.

LFC har idag kommit överens med Nilla Fischer och VfL Wolfsburg om en övergång till den tyska klubben från måndag 19 augusti.
 
Det innebär att Nilla finns tillgänglig för LFC i matchen på söndag mot Piteå på Linköping Arena som blir hennes sista uppträdande i LFC för den här gången.
 
- Vi har valt att gå Nilla och Wolfsburg tillmötes genom att godkänna den här övergången redan nu, säger klubbdirektören Anders Mäki.
 
Nilla Fischer kommenterar själv:
 
- Jag har trivts fantastiskt bra i LFC och det är en klubb jag kan tänka mig att komma tillbaka till. Jag är tacksam att de har lyckats lösa detta nu och jag önskar LFC all lycka framöver, säger Nilla.
 
Till del att LFC släpper Fischer innan säsongens slut hör det faktum att LFC förlorat sina två första matcher och därmed tappat i tabellen i kampen om de två Champions League-platserna.
 
- Det är klart att det spelar in, men framför allt att vi nu har Jennie Nordin på gång in som efter sin skadefyllda vårsäsong får chansen att spela in sig på mittbacksplatsen inför kommande säsong.  Jennie spelade ju mittback senast ihop med Charlotte Rohlin, fortsätter Anders.
 
- För Nillas del önskar vi henne stort lycka till på sitt äventyr och hoppas såklart att hon återvänder till Linköping i framtiden, avslutar han.
 
LFC har en överenskommelse med parterna att inte tillkännage några detaljer gällande den tidigarelagda övergången.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Views:

 

2013-08-13 18:00

Skrivet av: Webbredaktionen