Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Genomgång försäsong
Foto: Gustaf Pettersson

LFC har startat upp säsongen 2014

I mitten av förra veckan startade Linköpings FC upp säsongen 2014. Laget hade återsamling på tisdagen och satte genast igång med försäsongsträningen.

Huvudtränaren Martin Sjögren ledde passet tillsammans med Anders Jacobsson, ett träningspass där fokus låg på spelmetodik. Han var nöjd med att se att laget på fotbollsplan efter ett uppehåll på en och en halv månad.

 

– Det är skönt att vara igång igen. Vi har haft en lång ledighet på sex veckor så nu är batterierna laddade och det känns riktigt bra. Det känns lite mer homogent vid den här tidpunkten i år jämfört med samma tidpunkt förra säsongen vilket beror på att vi inte har lika stor spelaromsättning, säger Martin.Två av tre nyförvärv var på plats när Linköpings FC tog sats mot säsongen 2014. Fridolina Rolfö och Kristine Minde anlände till Linköping dagarna innan träningen startade och var med när laget tog sina första steg mot säsongen.

– Det känns bra och det är väldigt kul att vara igång. Tjejerna i laget är jättetrevliga så jag är positiv, säger Kristine efter sitt första träningspass i LFC.

– Det känns jätteroligt och det har varit en bra start i Linköping. Det verkar bara ett bra lag och en bra ledarstab så jag har höga förväntningar på det här, säger Fridolina.

2014-01-14 09:50

Skrivet av: Gustaf Pettersson