Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Claudia Neto
Foto: futebolfemininoportugal.com

Claudia Neto klar för LFC

Portugisiska Claudia Neto, 26-Ärig mittfÀltare, nÀrmast frÄn spanska RDC Espanyol, har skrivit pÄ för LFC.

-Jag Àr vÀldigt glad över att ha skrivit pÄ för en sÄ aktad klubb. Jag tackar för förtroendet och att Linköping tror pÄ mig. Jag skall jobba hÄrt varje dag och göra mitt allra bÀsta för att hjÀlpa klubben, sÀger Claudia Neto i en kommentar.

LFC har deklarerat att man vill stÀrka laget inför hösten och spelet i Women's Champions League, samtidigt som man fortfarande Àr drabbat av skador.

Claudia Neto har de senaste Ă„ren spelat i Spanien, den gĂ„ngna sĂ€songen i Espanyol. Året innan representerade hon Zaragoza. Hon har spelat 58 landskamper för Portugal och Ă€r lagkapten i landslaget. De senaste tre Ă„ren har hon blivit utsedd till Portugals bĂ€sta spelare i Algarve Cup.

LFC har scoutat Claudia bland annat i VM-kvalet mot Norge för en tid sedan.

-I Claudia fÄr vi en spelare som har sina frÀmsta egenskaper i sitt anfallsspel med sin fina teknik och spelsinne. Hon har stor internationell erfarenhet med spel i Portugals landslag. Hon kommer att bli ett spÀnnande tillskott till vÄr befintliga spelartrupp och hennes egenskaper passar vÀl in i vÄrt spelsÀtt, sÀger LFC:s trÀnare Martin Sjögren.

Claudia kommer till Linköping nÀr LFC sÀtter igÄng trÀningen efter sommaruppehÄllet den 25 juli. Kontraktet Àr pÄ 1,5 Är.

2014-06-26 12:10

Skrivet av: Webbredaktionen