Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC:s startelva
Målvakt
101

Backar
116 111 104 106

Mittfältare
111 120 113

Forwards
118 25 119

Ersättare
120 122 105
123

Spelade ej/ skadade/sjuka
Ingen spelare
Matchfakta
TFF   LFC
2  1
(1-1)

Varningar, TFF:
Varningar, LFC:
Publik: 0
Domare:

0-1 Linda Sällström
1-1 Line Röddick Hansen
2-1 Katrin Schmidt

Byten LFC (in-ut)
M (16) Karlsson - M Krantz (45)
I Schjelderup - K Asllani (45)
J Andersson - J Sharro (45)
I Brännström - Erika Pettersson

Kamp Tyresö 2010
Foto:

Knapp förlust för LFC

LFC inkasserade sin första förlust för Äret nÀr man föll med 2-1 i bortamatchen mot Tyresö.

I ett kyligt Tyresö föll LFC med 1-2 mot hemmalaget efter paussiffrorna 1-1. Tyresö startar matchen klart bäst, och vi har problem att hitta rätt i försvarsspelet. Tunga ben och sena beslut gör att hemmalaget ganska enkelt kommer till flera avslut.

Efter en halvtimme börjar vi ta oss in i matchen, skapa lite farligheter och håller upp spelet bättre. Vi gör också 0-1 genom planens bästa spelare Linda Sällström efter bra förarbete av Petra Larsson. Tyvärr kvitterar Tyresö till 1-1 innan halvtidsvilan, ett mål som framförallt får skyllas på ett snöigt och halt underlag som gör att Sofia Lundgren glider in med bollen i mål (om nu bollen var inne?)

Den assisterande domaren vinkade mål ur en position som var allt annat än perfekt för denna bedömning, men mål blåstes det i alla fall för.
 
Om Tyresö var det bättre laget i första halvlek, får matchen en helt annan bild i den andra. Ett kompakt tryck med ett betydligt aggressivare och  bättre försvarsspel över hela plan och ett snabbare anfallsspel gör att vi skapar en hel del chanser, dock utan att lyckas göra mål. I stället gör vi ett misstag på egen planhalva som Tyresö utnyttjar och gör ett mycket snyggt 2-1- mål helt utan chans för Sofia. Trots en fortsatt dominans av LFC står sig resultatet tiden ut.
 
Sammanfattningsvis gör vi en mindre bra och seg första halvlek, men en betydligt bättre och aggressivare andra halvlek. Den tunga träningsperiod vi är inne i påverkar olika spelare olika mycket och detta var tydligt i dag. Inte direkt oväntat även om vi hade hoppats på en bättre match sett över 90 minuter. Nu fick vi nöja oss med 45 bra minuter.

Våra motståndare då? Med den spelartrupp Tyresö förfogar över kommer laget att med all säkerhet hålla sig på övre halvan i allsvenskan. En mycket intressant nykomling som kommer att ställa till problem för sina motståndare.

2010-02-14 19:00

Skrivet av: Jörgen Petersson