Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Nya konstgräset Jörgen slår straff på Sofia
Foto: Filip Oskarsson

Tredje träningsmatchen stundar

Linköpings FC har spelat två träningsmatcher hittills på säsongen. Imorgon väntar den tredje matchen för säsongen när Kristianstad kommer på besök på Kopparvallen.

# # #

Uppdatering: Matchen mot Kristianstad är flyttad från LFC Nya Konstgräs till Kopparvallen i Åtvidaberg. Avspark sker 16:00.

# # #

Linköpings FC ställs mot Kristianstad imorgon förmiddag i den tredje träningsmatchen för säsongen. Förra veckan besegrades seriekonkurrenten KIF Örebro och nu väntar match mot ännu ett lag från Damallsvenskan.

- Vi har hyfsad koll på dem. Det är ett lag som har värvat bra, de har plockat in två spännande spelare från Öster och sen har de också värvat Sveriges landslagsmålvakt Hedvig Lindahl. Hedvig kommer naturligtvis betyda väldigt mycket för dem.

Hur är Kristianstad som lag?
- Det är ett lag som försöker spela väldigt mycket och som fick bra betalt för del första halvan av året. De vill ha bollen och spela den inom laget tillskillnad från många andra av lagen på den nedre halvan som mestadels försöker spela långt och rakt. De har visat att de kan störa de allra bästa och de har ett spännande lag som vill spela en rolig fotboll.

Vad vill ni få för svar från ert lag?

- Man får lite svar hela tiden. Vi jobbar vidare med vår aggressivitet och vi ska försöka bibehålla aggressiviteten från förra matchen tillsammans med bra rörelse. De som vi måste jobba med är att få in mer matchtiming, att komma rätt in i situationerna och ta snabbare beslut ute på planen.

2011-02-11 15:15

Skrivet av: Gustaf Pettersson