Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Nora slÄr ett pass mot Tyresö 2010
Foto: Filip Oskarsson

Dags för hemmapremiÀr!

Det har blivit dags för LFCs hemmapremiÀr dÄ man möter Tyresö pÄ Folkungavallen. - Det ska bli jÀtteroligt med hemmapremiÀr, vi har lÀngtat hela försÀsongen efter detta, sÀger LFCs trÀnare Christian Andersson.

Efter premiären i Damallsvenskan förra veckan i Kristianstad är det nu dags för hemmapremiär på Folkungavallen. Motståndet står favorittippade Tyresö för.

– Det ska bli jättekul med hemmapremiär, vi har längtat hela försäsongen efter detta. Extra roligt att möta Tyresö inför en storpublik, säger Christian Andersson.

Tyresö har gjort en stor satsning inför denna säsong och har värvat världsspelare som Marta Da Silva och Veronica Boquete samt LFC-bekante Caroline Seger. Motståndet lär bli tufft men man satsar på tre poäng och hoppas kunna täppa till där bak.

– Vi vill verkligen vinna den här matchen och visa att vi kan motsvara de förväntningar som folk har på oss. Det är svårt att säga hur matchbilden kommer se ut men det blir säkert en väldigt rolig och öppen match.

Den förra matchen slutade oavgjort mot ett hemmastarkt Kristianstad. Inför hemmamötet mot Tyresö hoppas man förbättra anfallspelet som inte stämde riktigt senast.

– Vi har jobbat med några detaljer och hoppas snäppa upp anfallsspelet ett snäpp.

Skadeläget är det samma som tidigare med undantag för Maja Krantz som hade lite känningar sist men det blir bättre och bättre.

2012-04-16 18:55

Skrivet av: Jennifer Griph