Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Cristiane gör mĂ„l efter Segers förarbete pĂ„ hĂ
Foto: Tobias Josefsson

Daniel varnar för Göteborg

Linköpings FC tar pÄ onsdagen bussen till Göteborg för match mot Kopparbergs/Göteborg. Ett lag som LFC-trÀnaren Daniel Pettersson höjer ett varningens finger för.

Vi får vara tacksamma för de tre poängen senast mot Sunnanå då vi inte gjorde någon bra match. Ska vi rå på Kopparbergs/Göteborg på bortaplan måste vi upp både ett och två och tre snäpp men vi har under säsongen haft en förmåga att anpassa oss efter motståndet så jag tror och hoppas att vi ska kunna göra det den här gången också.

I Kopparbergs/Göteborg kretsar det mesta kring den norska landslagsmittfältaren Ingvild Stensland, så henne måste vi så klart ha koll på. Likaså gjorde Lotta Schelin comeback i förra omgången och hon är som vanligt livsfarlig med sina djupledslöpningar så där gäller det att vara vaksam.

När vi mötte Kopparbergs/Göteborg på hemmaplan får några veckor sedan var det an tät och tuff tillställning där de satte högsta fart från början men där vi tog över matchen mer och mer ju längre matchen gick och till slut vann rättvist med 2-0. Jag tror på en ännu tuffare matchbild den här gången men vi går så klart för tre poäng.

Vi förbereder oss som vanligt genom att genomföra sista träningen innan match på Ryds konstgräs för att "acklimatisera" oss någorlunda till underlaget i Göteborg. Att spela på konstgräs är dock ingen nackdel för vår del då vi ofta får igång ett bra och snabbt passningsspel.

Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-06-17 09:30

Skrivet av: Daniel Pettersson