Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


M Wikman trÀning 2009
Foto: Tobias Josefsson

LFC stÀlls mot Hammarby

PÄskhelgen gÄr mot sitt slut, men innan den Àr över Äker LFC upp till Stockholm för att möta Hammarby. - Hammarby har inlett sÀsongen med tvÄ bra matcher och Àr starka hemma, sÀger Magnus Wikman.

I morgon väntar match mot Hammarby borta. Ett Hammarby som själva säger sig vara bättre än på många år och som enligt rapporter inlett serien med två riktigt bra matcher. I likhet med oss står Hammarby på tre poäng efter de två första omgångarna.

Vi kommer att ställas mot ett fysiskt hårt spelande Hammarby som ofta spelar med stor auktoritet hemma på Kanalplan.

Vi ser fram emot matchen och siktar självklart på att göra en riktigt bra match där vi hoppas kunna spela på högsta nivå. I dagsläget ser det ut som att vi har alla spelare tillgängliga, med undantag för Jonna Andersson som spelar EM-kval med F17-landslaget och Josefine Öqvist som är skadad. En brasklapp också för Faith Ikidi som kanske inte hinner bli spelklar till matchen.

Det kommer bli en jämn och tuff match där de små detaljerna blir viktiga. Det gäller att vi är noggranna i vårt spel för att lyckas med vår målsättning att lämna Stockholm med tre poäng.

Hälsningar

Magnus Wikman
Tränar Linköpings FC

2009-04-12 11:50

Skrivet av: Magnus Wikman