Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


M Wikman trÀning 2009
Foto: Tobias Josefsson

LFC vill vinna hemma

Det har blivit dags för hemmamatch igen och LFC har siktet instÀllt pÄ att bÀrga sÀsongens första hemmaseger. - Vi hoppas sÄklart kunna bjuda vÄr hemmapublik pÄ en sevÀrd match och ett bra resultat, sÀger trÀnare Wikman.

På söndag väntar en match mot en av årets nykomlingar, Stattena. Stattena som haft en tuff öppning på serien med matcher mot Djurgården, AIK och Ldb Malmö. En  poäng har det bara blivit så här långt för Helsingborgslaget, men de kommer säkert vara svåra att tas med.

Själva har vi börjat lite upp och ner med två segrar och en förlust vilket vi inte är helt belåtna med. Vi hoppas kunna förbättra vårt spel efterhand där vi redan till helgens match räknar med än större passion i vårt spel och där vi blir än tydligare i vad vi gör.

Tron och känslan är att vi närmare oss formen och tryggheten på plan och vi hoppas såklart kunna bjuda vår hemmapublik på en sevärd match och ett bra resultat för LFC, det är vi skyldiga dem.

Nästa helg väntar landskamper där många av våra spelare deltar vilket glädjer oss men före det är det viktigt att vi fokuserar på helgens match och vår prestation i den.

Cathrine blev skadad i vår senaste match men kan eventuellt spela på söndag. Annars är alla friska vilket gör att vi har stor konkurrens, vilket är en viktig del för spelarnas utveckling.

Faith Ikidi, en nygammal spelare, är nu spelklar och kan göra sin säsongsdebut för oss här på Folkungavallen.

Vi hoppas på en bra match för oss och Er.

Hälsningar

Magnus Wikman
Tränare Linköpings FC

2009-04-16 14:30

Skrivet av: Magnus Wikman