Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


M Wikman träning 2009
Foto: Tobias Josefsson

Inför söndagens bortamatch

LFC följer upp hemmasegern mot Kristianstad med att möte Djurgården på Stockholms Stadion. - Det känns bra inför matchen och vi blir bättre och bättre, säger Magnus Wikman.

Ännu en träningsvecka är avverkad och nu väntar veckans examensprov där vi möter Djurgården borta. Ett Djurgården som själva förväntar sig tillhöra de fyra främsta när serien summeras i höst.

Känslan är att det kommer att bli en tät match, mycket tätare och tuffare än de senaste vi spelat. För vår egen del känns det bra, vi blir bättre och bättre hela tiden och vi kommer bli riktigt svåra att slå.

Det kommer med stor sannolikhet bli små detaljer som avgör mötet med DIF och därför är det viktigt att vi är noggranna i både försvars- och anfallsspel. Vi måste se upp med deras djupledsspel och självklart med Victoria Svensson, som är en av landets främsta spelare.

Vi hoppas kunna ha mycket boll i vårt anfallsspel för att få dem att lägga mycket kraft på sitt försvarsspel. Dessutom måste vi bli lite mer beslutsamma i offensivt straffområde.

Till morgondagens match saknar vi Josefine Öqvist, Marie-Louise Skålberg som båda är skadade samt Jonna Andersson som är borta på landslagsuppdrag.

Fotbollshälsningar

Magnus Wikman
Tränare Linköpings FC

2009-05-16 12:20

Skrivet av: Magnus Wikman